Skip Navigation Links

Forum Gaziantep'te Hediye Kabini'ne Giren Kazanacak

Forum Gaziantep'teki mağazalardan tek seferde 75 Türk Lirası ve üzeri harcama yapan ziyaretçiler, Hediye Kabini'ne girerek

Forum Gaziantep'te Hediye Kabini'ne Giren Kazanacak

Yaşam   A+a-

TV'den buzdolabına kadar onbinlerce değerli hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor.
Ziyaretçileri için Haziran ayı itibariyle yıl sonuna kadar sürecek uzun dönemli bir kampanya serisi tasarlayan Gaziantep'in kazandıran ve mutlu eden alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, Hediye Kabini kampanyası ile hediye yağmuruna devam ediyor.
16-20 Kasım tarihlerinde sadece hafta içi geçerli olacak kampanyada, Forum Gaziantep'te tek seferde 75 TL ve üzeri harcama yapanlar, Hediye Kabini'ne girerek gönlünden geçen hediyeyi havada kapmaya çalışıyor. Önceki aylarda yoğun bir ilgiyle karşılanan kampanya, bu ay 16-20 Kasım tarih aralığında gerçekleşecek ve Forum Gaziantep ziyaretçilerine yine bol bol hediye kazandıracak.
Hediye Kabini'ne girenler bir yandan tabletten sinema biletine, TV'den parfüme, uluslararası markaların 100 TL'lik hediye çeklerinden bulaşık makinesine kadar birbirinden değerli onbinlerce hediyeyi kazanırken diğer yandan eğlenceli dakikalar yaşayacaklar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet