Skip Navigation Links

Kansersiz Yaşam Derneği'nin 'Yaşa Tır'ı 6 Kenti Gezecek

Yakalandığı kanser hastalığıyla 7 yıl mücadele eden Dida Kaymaz tarafından 2010 yılında kurulan Kansersiz Yaşam Derneği

Kansersiz Yaşam Derneği'nin 'Yaşa Tır'ı 6 Kenti Gezecek

Sağlık   A+a-

Cigna Finans'ın katkılarıyla 22 Kasım'dan itibaren 6 ili gezerek, "Kansere İnat, Yaşasın Hayat" diyecek.
Sağlıklı insanların hayatlarını sağlıkla sürdürebilmeleri ve kanser hastalarının yaşam kalitesinin artırılmasını hedefleyen Kansersiz Yaşam Derneği'nin seminer tırı "YaşaTır"ın yolculuğu 22 Kasım'da Bursa'da başlayacak. YaşaTır, 23 Kasım'da Eskişehir, 24 Kasım'da Ankara, 27 Kasım'da Adana, 29 Kasım'da Antalya'da ve 1 Aralık'ta da İzmir'de olacak.
193 BİN KİŞİNİN HAYATINA DOKUNDU
Kanser hastalığı konusunda toplumu bilinçlendirmek, kanser hastası kişilere ve ailelere destek vermek için kurulan Kansersiz Yaşam Derneği 2010 yılından bugüne kadar 193 bin kişinin hayatına dokunmayı başardı.
Çalışmalarını tüm Türkiye'ye ulaştırmak için "YaşaTır" projesini hayata geçiren Kansersiz Yaşam Derneği, mobil seminerler vereceği, özel tasarlanmış tırı ile halkın, hastalıkta ve sağlıkta kullanabilecekleri "hayat kurtaracak" bilgilere sahip olmasını sağlamak için yola çıkıyor. Cigna Finans'ın katkılarıyla Kansersiz Yaşam Derneği "YaşaTır"ın ilk yolculuğunun güzergahı; Bursa, Eskişehir, Ankara, Adana, Antalya ve İzmir'den geçecek.
İlki, 22 Kasım'da Bursa Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikler, her ilde birer gün sürecek. Etkinliklerde, deneyimli ve uzman hekim kadrosunun vereceği çeşitli eğitimler, Cigna Finans'ın katkılarıyla katılım gösterecek. Etkinliklerde, Nur Bilen Yavuzer ve Nilgün Bodur'un sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve iyi yaşam üzerine sohbetleri ve çeşitli workshop'lar yer alacak.
KANSER HASTALIĞI TEMİNATA ALINIYOR
Cigna Finans, Yaşa Tır'a verdiği desteğin yanı sıra "yenilikçi" ve "sigortadan daha fazlasını sunan" ürünleriyle de daha iyi ve kaliteli bir yaşam misyonu yolunda çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda 2015 yılında çıkardığı "Kansere İnat Yaşasın Hayat Sigortası", sektörde bir ilk olarak kadın ve erkeklerde cilt kanseri hariç tüm kanser türlerini ilk fazından itibaren teminat altına alıyor.
Kansersiz Yaşam Derneği'nin "YaşaTır"ı, sektörün yenilikçi emeklilik ve hayat şirketlerinden Cigna Finans'ın katkılarıyla, sağlıklı insanların hastalıktan korunmaları konusunda farkındalıklarını arttırmak, kansere neden olan yaşam koşulları hakkında toplumu bilinçlendirmeyi amaçlıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet