Skip Navigation Links

Ekonomist Deniz Gökçe,Agiad'ın Etkinliği İçin Adana'ya Geliyor

Adana Genç İş Adamları Derneği,ünlü ekonomist Deniz Gökçe'yi Adana'da konuk edecek

Ekonomist Deniz Gökçe,Agiad'ın Etkinliği İçin Adana'ya Geliyor

Ekonomi   A+a-

1 Kasım seçimlerinden sonra, ekonomik konuların ağırlığını Türkiye'nin gündemine taşımak isteyen AGİAD, Deniz Gökçe'yi "Dünyada ve Türkiye'de Ekonomik Gelişmeler" başlıklı söyleşide ağırlayacak.
19 Kasım Perşembe Günü saat 18.00'de Sheraton Otel'de yapılacak ve katılımın ücretsiz olduğu söyleşiye tüm Adanalıları davet eden AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, "Seçimlerden sonra Türkiye'nin gündeminin bütünüyle ekonomiye odaklandığı bir dönemdeyiz. Geciken yatırımlara hız verilmesi, ertelenen reformların bir an önce başlatılması gerekiyor. İş dünyası bu beklenti içinde. İş dünyasına bu mesajımızı güçlü biçimde vermek istiyoruz. Böyle bir dönemde değerli ekonomist , yazar Deniz Gökçe'nin görüş ve önerilerinin iş dünyasının geleceği planlama çabasına katkı sunacağını düşünüyoruz. İş dünyasını ve tüm Adanalıları ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu etkinliğe katılmaya bekliyoruz" dedi.
DENİZ GÖKÇE HAKKINDA
1942 yılında İstanbul'da doğan Deniz Gökçe, İstanbul Alman Lisesi'nde aldığı eğitimin arkasından önce Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Ardından da ABD, Georgia State Üniversitesi'nde finans dalında MBA ve ekonomi dalında da doktora derecesini aldı. Yurt dışında Georgia State ve Emory Üniversitelerinde öğretim üyeliği yaptıktan sonra Türkiye'de Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi-İşletme Bölümleri'nde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. Spor yorumculuğu ve yazarlığı kariyerine de sahip olan Gökçe, akademik çalışmalarının yanı sıra ekonomi danışmanlığı yapıyor, pek çok şirkete eğitim veriyor. Akşam gazetesindeki köşe yazılarında ekonomiyi yorumlarken akademik kariyerini Bahçeşehir Üniversitesi'nde Uluslararası Finans Bölüm Başkanı olarak sürdürüyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet