Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Turhan Selçuk'ta Sanat Eğitimi

Çukurova Belediyesi Turhan Selçuk Sanat Evi'nde karikatür eğitimleri tekrar başlıyor

Turhan Selçuk'ta Sanat Eğitimi

Kültür Sanat   A+a-

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Turhan Selçuk gibi büyük bir ustanın adını taşıyan sanat evimizdeki eğitimlerin 2. dönemi yeni Turhan Selçuklar yetiştirmek için yapılıyor" dedi.
USTALARDAN KARİKATÜR DERSLERİ
Çukurova Belediyesi bünyesindeki Turhan Selçuk Sanatevi'nde karikatür eğitimi 19 Kasım Perşembe günü başlayacak. Dünyaca ünlü sanatçı Turhan Selçuk'un adını taşıyan sanatevinde verilecek eğitim haftada bir gün perşembe günleri hiçbir ücret alınmadan gerçekleştirilecek. "Çukurova kültür-sanat ve spor etkinlikleriyle dolu bir ilçe olmaya doğru gidiyor" diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, resmi açılışı 8 Ocak'ta yapılan Turhan Selçuk Sanatevi'ndeki karikatür eğitimlerine herkesin katılabileceğinin altını çizdi. Alanında usta sanatçıların eğitim verdiklerini belirten Başkan Çetin, karikatür eğitimi almak isteyen vatandaşları Çukurova Belediyesi'ne başvuru yapmaya çağırdı.
ALANINDA USTA OLAN İSİMLER
Çukurova Belediyesi Turhan Selçuk Sanatevi'ndeki karikatür eğitimleri Sefa Sofuoğlu, Mehmet Saygın, Hasan Can Bener ve İsmail Serdar Sayar verecek. Eğitime katılacak hiç kimseden ücret alınmayacak. İki ay sürecek eğitimler hafta içi perşembe günleri saat 19.00'da başlayıp en geç 21.00'de sona erecek. Kesin kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların 19 Kasım Perşembe gününe kadar Çukurova Belediyesi Kültür Müdürlüğü'ne başvuru yapması gerekiyor. Karikatür eğitimi verecek usta sanatçılar, eğitime 12 yaş ve üzerindeki herkesin katılabileceğine de dikkat çektiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar