Skip Navigation Links

PKK'nın inleri dağıtıldı

İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri terörle mücadele çalışmaları kapsamında Amanos Dağlarında yaptığı operasyonda PKK terör örgütünün 4 ayrı inini b

Gündem   A+a-

 
 
İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri terörle mücadele çalışmaları kapsamında Amanos Dağlarında yaptığı operasyonda PKK terör örgütünün 4 ayrı inini buldu.
İnlerin içinden çıkan yaşamsal malzemeler yakılarak imha edildi.
 
Hatay’ın Amanos Dağlarında Jandarma Ekipleri tarafında tespit edilen 4 ayrı deponun sadece 1 tanesinde yaşamsal malzeme olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları bir duyum üzerine Amanos Dağlarında Dahar Yaylası ile Değirmendere Köyü arasındaki kırsalda operasyon başlattı.
Operasyon kapsamında dağlık bölgede 1 tanesi yaşamsal malzeme ile dolu, 2 tanesi hiç kullanılmamış bir tanesi de kullanmış ancak boşaltılmış olarak 4 ayrı depo buldu. 15x15x15 metre ebatlarındaki depoda Terör Örgütüne ait olduğu değerlendirilen 200 kilo un, 50’şer kiloluk bulgur, makarna, peynir ve toz şeker, 10 kilo tuz, 50 adet maya ve 30 litre sıvı yağ bulundu.
Ele geçirilen yaşamsal malzemeler bulunduğu alanda yakılarak imha edilirken, güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonlarına devam ettiği alınan bilgiler arasında yer aldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet