Skip Navigation Links

Kooperatifi Başkanı Gülşen’in Cenazesi Toprağa Verildi

Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Gülşen (52) 13 kasım Cuma günü Yeni Mahalle Asri Mezarlığında saat 12:30’da gözyaşları arasında topr

Kooperatifi Başkanı Gülşen’in Cenazesi Toprağa Verildi

Gündem   A+a-

Samandağ Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Gülşen (52) 13 kasım Cuma günü  Yeni Mahalle Asri Mezarlığında saat 12:30’da gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Gülşen’nin cenazesine, ailesi, yakınları, dostları, sevenleri,  Hatay Milletvekili  Serkan Topal, Belediye  Başkanı Mithat Nehir, Hatay eski  Milletvekilleri Fuat Çay, Refik Eryılmaz, sivil toplum kuruluş ve siyasi  parti temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları M.Ali Kamacı,Mehmet Yıldız , belediye meclis üyeleri, Hıristiyan cemaat başkanı Dr. Dimyan Emektaş, işadamı Mahir Hilenoğlu, banka müdür ve personeli, daire müdürleri ve her kesimden çok sayıda kişi katıldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Gülşen’in ölümü bütyük üzüntü yarattı. Bilindiği üzere Gülşen’in  6 gün önce cesedi  Cemal Gürsel mahallesinde bulunan bir bahçede bulunmuştu. Ardından inceleme için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti. Gülşen’nin ölümü ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet