Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Bozkurtça Dimdik Ayakta Durmasını En İyi Bilen Fikriyattır'

'Ülkücü Hareket Tarihin Her Sayfasında, Bozkurtça Dimdik Ayakta Durmasını En İyi Bilen Fikriyattır'

'Bozkurtça Dimdik Ayakta Durmasını En İyi Bilen Fikriyattır'

Gündem   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, 1 Kasım 2015 Seçimleri üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Dörtyol Belediye Başkanı yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Elbette aziz milletimizin sandıkta verdiği karara saygılıyız.

Köklü geçmişiyle; şerefli, imanlı, milli ve tavizsiz mensuplarıyla iç içe geçen ve kenetlenen partimiz zalimlerin yazdığı hükmü ve hesapları boşa çıkaracaktır.

İçimizden veya dışımızdan hiç kimse boş yere hesap yapmamalı, boş yere Milliyetçi Hareket’in istikrarsızlık yaftasına ve tefrikaya düşmesin, diğer siyasi partilerden farkımız; Maneviyat, Sadakat, Sevgi, Hoş görü, saygı ve dayanışma çerçeveleri içerisinde sorgulayan, dava'sı, Partisi adına ödün vermeyen bir ahlaka ve yapıya ve mücadele ruhuna sahiptir.

Biz Ülkücüler, Vatan ve millet sevdamızda en ufak bir eksilme olmadan, saflarımızda en küçük bir bozulma yaşanmadan çelikten bir iradeyle Büyük Türk Milletinin hak, hukuk, tarihi misyonuna ve çıkarlarını savunmaya samimiyetle sabırlı bir duruş çizgisinde devam edeceğiz.

Bu hususta azmimiz sınırsızdır.

Milliyetçi Hareket Partisi, Ülkücü İrade ve Türk-İslam ülküsünü yılmadan, korkmadan, tefrikaya düşmeden ve tereddüt geçirmeden sonuna kadar sahiplenecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi ilkelerinden ödün vermeden, inandığı doğrulardan sapmadan yolunda kararlı ve emin adımlarla yürümektedir. Bu kutlu yürüyüşünü , Büyük Milleti var oldukça, yılgınlığa, bitkinliğe, düşmeden azimli bir şekilde devam etmektedir.

Makam ve mevkiler geçicidir, davamız, Hareketimiz, Ülkü Ocaklarımız ve teşkilat ise bakidir. Bizlerin düsturu, Cenabı Allah’ın rızasını gözeterek yaptığımız hizmetlerle anılmak, bir nesil yetiştirmek, kalıcı hizmetler bırakarak üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmaktır. Geçici olan bu makamları ve mevkiileri koruma kaygısıyla değil, baki olan Türk İslam Tefekkürü içerisinde ahiret makamını kazanmak gayemiz ve ülkümüzdür.

Allah son nefesimize kadar bizi ülkülerimizden, ilkelerimizden ve Türk milletine mensubiyet şuurundan Büyük Türk Milletinin bu kutsal davasından ayırmasın.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız, Hareketimizin Lideri Sn. Dr. Devlet Bahçeli, Teşkilatlarımız ve bizler görevimizin başındayız. "

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar