Skip Navigation Links

Orman Bölge Müdürlüğünden Üretim Eğitimi

Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nce,İşletme ve Pazarlama Şube Müdürlüğü'nün 2016 yılı üretim faaliyetlerine yönelik ilk eğitimi Pozantı'da verildi

Orman Bölge Müdürlüğünden Üretim Eğitimi

Yaşam   A+a-

Bölge Müdür Yardımcısı Erdal Dingil koordinasyonunda yapılan 1 gün süreli eğitime İşletme ve Pazarlama Şube Müdür Vekili Macit Ören, şube mühendisleri, işletme müdürü ve şefleri, üretimde görevli muhafaza memurları, ağaç kesme ve boylama eğitimi almış sertifikalı işçiler ile üretim işçiliği yapan köylüler katıldı.
Hamidiye Şefliğinin Kamışlı Köyü mevkisindeki 2016 yılı doğal gençleştirme programındaki sahada yapılan eğitimin öğleden önceki bölümü, teorik bilgilerin verilmesinin ardından ağaç kesimi ve boylama uygulamalarının yapıldığı tatbikat şeklinde geçti. Burada, Şube Müdür Vekili Macit Ören tarafından iş sağlığı ve güvenliği, koruyucu güvenlik donanımların tanıtımı ve kullanımı ile üretim çalışmaları sırasında dikkat edilecek hususlar konusunda detaylı bilgiler verildi. İş güvenliği tedbirlerinin birinci öncelikli olduğu vurgulandı.
Daha sonra ağaç kesim tekniği ve kabuk soyma-boylama usulü uygulamalı olarak gösterildi.
Öğleden sonraki bölümde, Kepez Orman Deposunda üretilen emvaller üzerinde incelemeler yapılarak görülen hatalı kesim ve kusurlar konusunda üreticiler uyarıldı. Hataların tekrar etmemesi konusunda talimatlar verildi.
Burada, Bölge Müdür Yardımcısı Erdal Dingil katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, 2016 yılı üretim faaliyetleri için ilk eğitimin Pozantı'da yapıldığını, piyasa talepleri doğrultusunda kusursuz emval üretilmesi konusunda iş başı eğitimlerinin mutlaka yapılması gerektiğini, emval standartlarından asla taviz verilmemesini, üretim sahalarında görevli memurların çok sıkı takip ve kontrol yapması ve çalışan işçileri hem güvenlik hem de teknik konularda uyarmalarının çok önemli olduğunu ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet