Skip Navigation Links

Su Tarifesinde Vicdani Orta Yol Şart !!!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın Hatsu Genel Kurulu değerlendirme açıklamasının tüm ayrıntılarını Tv formatında videodan izleyebilirsiniz.

Su Tarifesinde Vicdani Orta Yol Şart !!!Web
TV

Gündem   A+a-

Hatsu Genel Kurulunda yaşananları özetleyen ve su tarifesinde halkı ve Hatsu’nun yatırım bütçesini düşünen bir orta yol anlayışıyla çözüm bulunması gerektiğine dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha:

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sancılı ve gergin geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu Genel Kurulu’nun ardından yaptığı açıklamada, su fiyatlarının iki taraflı düşünülmesi gerektiğini belirterek, vatandaşın kesinlikle ucuz su kullanma hakkı olduğu gibi, Hatsu’nun da yatırımları yapabilmesi ve mevcut borçlarını karşılayabilmesi için bütçeye ihtiyacının olduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın önerisiyle AK Parti ve MHP gruplarının önerileri arasında bir orta yol bulunması gerektiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sosyal medyada yansıtıldığı gibi genel kurulu terk etme gibi durumun olmadığını ifade etti ve sergilenen tutumun siyasi olduğunu kaydetti.


Hatsu Genel Kurulu’nda personel, yatırım ve daha bir çok içeriği geniş bir çok konunun görüşüldüğünü belirten Nazım Culha, kamuoyuna yansıtılanın ise sadece su fiyat tarifelerinden ibaret bir genel kurul olduğu algısının yaratıldığını ifade etti.
Su fiyatlanrının mutlaka düşmesi gerektiğini altını çizerek belirten Culha, kademenin kalkması ve sayaçların aylık okunmasının su fiyatlarında otomatik bir rahatlama sağlayacağına dikkat çekerek, Hatsu’nun Hatay’ın dört bir yanınadra yaptığı su ve kanalizasyon altyapı yatırımlarının mutlaka hesaba katılarak vicdani bir orta yol bulunması gerektiğine vurgu yaptı.


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha şöyle konuştu: “Hatsu Genel Kurulu’nda sosyal medyada yansıtıldığı gibi sadece su tarifesi konuşulmadı. Hatsu’nun 2016 yılı bütçesi tüm boyutlarıyla ele alınarak, komisyona sevk edildi.
Genel kurulu terk ettiğimiz yönündeki ifadeleri söylemleri de yakışıksız buluyorum. Oturuma ara verme durumu söz konusu. Sadece su fiyatları görüşülmüş gibi bir algıyla siyasi şov yapılması üzüntü verici.


Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ın önerisiyle AK Parti ve MHP gruplarının önerileri arasında bir orta yol bulunması halinde ciddi bir rahatlama olacağı kanaatindeyim. Su tarifesinin yüksekliğinden dolayı yaşanan mağduriyeti her zaman dile getirdiğimiz gibi, hem uygun fiyatlı su, hem de yatırımlarını yapan Hatsu anlayışıyla hareket etmemiş vicdani bir sorumluluk olacaktır.” Dedi. 

Su Tarifesinde Vicdani Orta Yol Şart !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet