Skip Navigation Links

Savdes-Sen Şube Açıyor..

Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli devlet memurlarının kurduğu Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası(SAVDES-SEN)

Savdes-Sen Şube Açıyor..

Gündem   A+a-

Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis İllerini kapsayan bölgede şube açıyor.

   Çukurova Bölge Şube Başkanvekili Mehmet Gazi CERİT, 2013 yılında kurulan sendikalarının kısa zamanda örgütlenerek yaklaşık 950 memurun 600’e yakınının SAVDES-SEN’i tercih ettiğini ve 14 Kasım 2015 tarihinde Genel Başkan Tuncay CENGİZ, Bşk.V. Mücettin ŞİMŞEK, Bşk.Yrd. Ferit BİNGÖL, Bşk.Yrd. Sebahattin ILGIN, Konya Bölge Şube Bşk. Hakkı GÜNDÜZ’ün katılımıyla Hatay ve Adana’da şube yönetim binalarının açılacağı müjdesini verdi. Üyelerinin mali, hukuki ve sosyal haklarının geliştirilmesi noktasında artık daha kurumsal bir yapıya kavuştuklarını belirten Cerit Türkiye genelinde % 70 seviyelerinde bulunan sendikalaşma oranının Hatay’da % 88 oranında bulunduğunu bu nedenle şube açılışında katkılarından dolayı bölgemizdeki bütün memur arkadaşlara teşekkürlerimizi sunar camiamıza hayırlı uğurlu olmasını ediyorum dedi.

   

SAV-DES SEN ŞUBESİ 14 KASIM SAAT 15.00 DE ÇOK KATLI OTOPARK YANI BAYTAÇ İŞHANI'NDA TÖRENLE AÇILACAK. TÖRENE GENEL BAŞKAN VE YARDIMCILARI DA KATILACAĞI BİLDİRİLDİ. SAYIN MİLLETVEKİLLERİ'NİN DE DAVETLİ OLDUĞU İFADE EDİLDİ. ŞUBENİN HATAY,OSMANİYE,ADANA,MERSİN,KİLMİS,GAZİANTEP İLLERİNİ KAPSADIĞI AÇIKLANDI. 

SAVDES SEN..( SAVUNMA VE GÜVENLİK DESTEK HİZMETLERİ SENDİKASI)

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet