Skip Navigation Links

Osmaniye'de Kaçak Sigara Operasyonu

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan operasyonda 143 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Osmaniye'de Kaçak Sigara Operasyonu

Gündem   A+a-

Bu arada yakalanan şahsın kardeşinin de aynı uygulama noktasında 15 gün önce aynı TIR ile yakalandığı öğrenildi.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık olaylarının önüne geçilebilmesine yönelik E-90 otoyolu Kadirli turnikeleri çıkışında şüpheli araçlar ve şahıslar üzerine uygulama başlattı. Bu sırada 36 yaşındaki Hasan A.'nın kullandığı 73 FE 452 plakalı çekici ve 73 FE 453 plaka dorseli TIR, polisin şüphesi üzerine durduruldu. Araçta yapılan ön incelemede, kasasında koliler halinde sigara paketleri olduğu görüldü.
Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekilerek yapılan detaylı aramadan sonra araçtan indirilen kolilerden yaklaşık piyasa değeri 850 bin lira civarında olan 143 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
Araç sürücüsü Hasan A. ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Diğer yandan yakalanan sürücü Hasan A.'nın kardeşi 31 yaşındaki Halil A.'nın da 15 gün önce yine aynı TIR ve aynı uygulama noktasında 155 bin paket kaçak sigarayla yakalandığı ve sevk edildiği mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet