Skip Navigation Links

Milletvekili Karasayar Star'ı Ziyaret Etti

AKP Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim gezilerini hızlı ve seri ziyaretlerle sürdürüyor.

Gündem   A+a-

 
  
AKP Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim gezilerini hızlı ve seri ziyaretlerle sürdürüyor.
Star Gazetesi İskenderun Temsilcisi ve Rapor Dergisi Sahibi Yaşar Diken’i ziyaret etti.
Milletvekili Karasayar, “Hep halkımızın yanında olduk. Bizler ne kadar bölgede de olsak sizler kadar ayrıntılara ulaşamadığımız oluyor. Bizim gözümüz kulağımız oldunuz. Bizim amacımız bölgemize insanımıza hizmet etmek. Hizmet edebilmeniz içinde sorunları iyi analize etmek sorunları iyi yakalamak gerekiyor. Neye nerden başlayacağınızı halkınızın öncelikli ihtiyaçlarını iyi bilmeniz gerekiyor. Bu doğrultuda yapmış olduğunuz çalışmalar ile bize çok yardımcı oluyorsunuz. Sorunlarına çözüm bulabilmek için elimizden geleni yaptık. Ortada bir başarı varsa, bu herkesindir. Bundan sonra da aynı doğrultuda mücadelemiz sürecektir” diye konuştu.
Karasayar, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni de ziyaret etti. Burada özellikle Balıkçı Barınağı, Yat limanı gibi konulara yönelik düşüncelerini açıklayan Karasayar, destek istedi.
Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı Bülent Kavsak’da, “Kentin en önemli sorunlarından biri Yat Limanı konusudur. Özellikle turizmin gelişmesinde tetikleyici unsur olacak Yat Limanı’nın yapımına en kısa sürede başlanılması ve bitirilmesi gerekmektedir” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet