Skip Navigation Links

Büyükşehir Belediyesi Güzel Yayla Göleti İçin İncelemelerde Bulundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi’ne bağlı Tarımsal Şube Müdürlüğü’nde görevli teknik elemanlar

Büyükşehir Belediyesi Güzel Yayla Göleti İçin İncelemelerde Bulundu

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi’ne  bağlı Tarımsal Şube Müdürlüğü’nde görevli  teknik elemanlar Isparta ve Afyonkarahisar  illerinde teknik inceleme gezisinde bulundu.

Bereketli topraklara sahip olan Hatay’da, başlıca geçim kaynaklarından biri tarımdır. Bu gerçeği dikkate alan Büyükşehir Belediyesi tarımın gelişmesi için gerekli her türlü çalışmayı gerçekleştiriyor. Bir yandan yeni tesisler inşa eden Büyükşehir Belediyesi diğer yandan mevcut tesislerden yüksek verim alınmasını sağlıyor.

Hatay’daki mevcut göletlerden ve yeni yapılacak göletlerin projelendirilmesinden sorumlu olan mühendisler, Isparta’ya bağlı Yalvaç ilçesi Hisarardı ve Bağkonak  Afyonkarahisar’a bağlı Sultandağı ilçesi  Kırca, Sandıklı ilçesine bağlı Kızık ve Dutağaç göletlerinde özellikle su kaçaklarını ve kötü niyetli kişilerin sisteme zarar vermelerini önleyecek  yeni  uygulamalar ve geliştirilen yeni materyallerle   ilgili  incelemelerde  bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, inceleme gezisinde edindikleri bilgileri Belen Güzel yayla Göleti’nde  uygulamaya koyarak su kayıp ve kaçaklarının en aza inmesini hedefliyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet