Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mersin GİAD'lı Kadınlar,Kevser Çakacak'tan Destek İstedi

Mersin (GİAD) Kadınlar Kurulu üyeleri,gerçekleştirecekleri projeler için Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak'tan destek istediler

Mersin GİAD'lı Kadınlar,Kevser Çakacak'tan Destek İstedi

Gündem   A+a-

Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, kurul üyesi kadınlarla birlikte Vali Özdemir Çakacak'ın eşi Kevser Çakacak'ı ziyaret etti. Küçük esnafa, kadınlara ve çocuklara yönelik projeyle gündeme gelen Mersin GİAD Kadınlar Kurulu üyeleri, bugüne kadar yaptıkları ve yapmak istedikleri projeleri Kevser Çakacak'a anlattı.
Ziyarette konuşan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, şu an gerçekleştirdikleri ve önümüzdeki dönemde yapmak istedikleri bir çok projeleri olduğunu ve bu projelerde Kevser Çakacak'tan da destek beklediklerini ifade etti. İzol, "Biz gerçekleştireceğimiz projelerle ulaşılamayan insanlara ulaşmak, Mersin'de farkındalık yaratırken insanların önemini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Mersin GİAD Kadınlar Kurulu olarak gerçekleştireceğimiz projelerde sizleri yanımızda görmek ve sizden alacağımız güç ile daha güzel işlere imza atmak hedefindeyiz" dedi.
Mersin'deki sosyal sorumluluk projelerinde kadınların aktif olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kevser Çakacak ise "Kadınlarımızın sosyal yaşamda öne çıkması, farkındalık yaratacak projeler gerçekleştirmesi beni çok mutlu ediyor. Bu anlamda Mersin GİAD'lı kadınlarımızın gerçekleştireceği projelere destek vermekten, projelerinizin gelişimine şahit olmaktan mutluluk duyarım" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar