Skip Navigation Links

Silifke Belediyesi'nin Asfalt Çalışması Sürüyor

Silifke Belediyesi,yaklaşan kış mevsimi öncesi ilçenin farklı mahallerindeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Silifke Belediyesi'nin Asfalt Çalışması Sürüyor

Gündem   A+a-

Asfaltlama çalışmalarını Saray Mahallesi merkezinde aralıksız sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da anında bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.
"Kış ayları yaklaşmadan önce vatandaşların hayatını kolaylaştıracak dokunuşlarda bulunuyoruz" diyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "İlçenin coğrafi yapısı ve altyapı çalışmaları yolların bozulmasına neden oluyor. Yaz sezonu süresince şehir merkezimize uzak çevre mahallelerimiz ile kırsal bölgelerdeki mahallelerimize ağırlık vermiştik. Şimdi de şehir merkezimize yakın olan mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt ekibimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarımızı yolların daha elverişli kullanılabilmesi için yapıyoruz. Havalar fırsat verdikçe mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi.
Mahalle merkezi ve ara sokaklarda yapılan asfalt çalışmalarının kendilerini çok memnun ettiğini belirten Saray Mahallesi Muhtarı Serkan Akyatan, "Mahallemizin uzun zamandır bozuk olan yolları belediye başkanımızın talimatıyla başlatılan çalışmalar neticesinde yapıldı. Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın tozdan kurtardığı için mahalle sakinlerimiz adına kendisine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Mahallemizin park, sosyal alan ve yol eksikliklerini bir bir tamamlayan başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet