Skip Navigation Links

Ablasından Boşanan Eniştesini Öldürdü

Adana'nın Kozan ilçesinde bir kişi, ablasından boşanan eniştesini sokak ortasında vurarak öldürdü

Ablasından Boşanan Eniştesini Öldürdü

Gündem   A+a-

Edinilen bilgiye göre, Hatay'ın Antakya ilçesinden Adana'nın Kozan ilçesinde gelen İsmail Hakkı A. (51), ablasının boşandığı eşi Ali Osman Yıldırım'ı (58) Türkeli Mahallesi, Kent Sokakta 06 BT 9347 plakalı otomobili ile beklemeye başladı. Eniştesinin evine geldiğini gören İsmail Hakkı A. otomobilden inerek Ali Osman Yıldırım'ın yanına gidip konuşmaya başladı. Konuşma tartışmaya dönüşünce İsmail Hakkı A. önce tabancanın kabzası ile eniştesinin başına vurdu ardından bir el ateş etti. Silah sesini duyan ve yakınlarda bulunan polisler olay yerine gelerek İsmail Hakkı A.'yı otomobiline binerken gözaltına alıp emniyete götürdü.
Olay yerine gelen ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali Osman Yıldırım buradan Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yıldırım'ın hastanede öldüğü öğrenildi.
İsmail Hakkı A.'nın emniyetteki ifadesinde, "Eniştem ile konuşmak için Hatay'dan geldim. Evde olmadığını öğrendim nerede olduğunu bilmediğim için evinin yanında bekledim. Eniştemin evine geldiğini görünce otomobilden inerek yanına vardım. Konuşmaya başladık. Konuşma kavgaya dönüştü. Belimdeki tabancayı çıkararak önce kabzası ile başına vurdum. O arada tabanca ateş aldı. Eniştem başından vuruldu. Ben de otomobile binerken polisler geldi beni ve tabancamı alarak emniyete götürdüler" dediği öğrenildi.
Ölen Ali Osman Yıldırım'ın bir süre önce eşinden mahkeme kararı ile ayrıldığı ve Hatay'ın Antakya ilçesinden Kozan'a gelerek burada tek başına yaşadığı öğrenildi.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet