Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Soner Çetin Organlarını Bağışladı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,on binlerce insanın organ beklediğine dikkat çekmek amacıyla organ bağışı kampanyasına katıldı

Başkan Soner Çetin Organlarını Bağışladı

Gündem   A+a-

On binlerce insanın organ yetmezliğinden sırada beklediği bir ortamda başlatılan Organ Bağışı Kampanyasına Adana'da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve belediye çalışanları da katıldı. Organ naklinin önemine dikkat çeken Çetin, "Bir organ bağışladığınız zaman bir insan kurtuluyor" dedi. 11 yaşındaki Deha İdil'in sosyal medyada da yankılanan yardım talebine dikkat çeken ve dedesi tarafından dile getirilen soruna duyarsız kalınamayacağını ifade eden Çetin, "Ailesi ve dedesinin Deha İdil için dile getirdiği çığlık kulaklarımızda yankılanıyor. Bu çığlık duyulmalıdır" diye konuştu.
Bazı vatandaşların organ bağışı konusunda tereddüt içinde olduklarına da işaret eden Çetin, şöyle devam etti:
"Lütfen organ bağışlayın ki bir hayat da sizler kurtarın. Organ bağışladığınız zaman bir insan kurtuluyor. Ancak bazı vatandaşlarımız hala bugün bile 'organ nakli acaba dini kurallara uygun mudur değil midir?' diye endişe yaşıyorlar. Ama geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanlığında yapılan resmi açıklamada organ naklinin dinimize uygun ve candan cana nakledilen en büyük sadaka olduğu belirtildi."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar