Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kültür Ve Turizm İl Müdürlüğünden Kan Bağışı

Türk Kızılayı'nın Adana'da yaptığı kan bağışı kampanyalarına Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü personeli de kan bağışlayarak katkıda bulundu

Kültür Ve Turizm İl Müdürlüğünden Kan Bağışı

Yaşam   A+a-

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Yönetim Kurulu Üyesi Reşad Karaca ve Niyazi Çetinkaya'nın ev sahipliği yaptığı kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.
Kan bağışına destek verdikleri için Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne teşekkür eden Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, "Türk Kızılayı hastanelerimizde hastalık ve ameliyat durumlarındaki kan ihtiyacını düzenli bağışçılarımız sayesinde karşılıyor. Olağanüstü durumlar için de stoklarımızla hazır bekliyoruz. Ancak bu stokların tükenmemesi için kullanılan kan ürününün yerine yenisi koymak gerekir. Bu nedenle müsait zamanlarımızda, sevdiklerimiz sağlıklıyken, bir afet olmamışken kan bağışı yapalım ki oluşabilecek her türlü duruma hazırlıklı olalım" şeklinde konuştu.
Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari de, "Kızılay önemli işlere imza atan bir kurumdur. Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Kızılay haftası vesilesi ile kurum çalışanlarımızla birlikte kan bağışı yaparak Kızılay faaliyetlerine katkıda bulunmayı bir yurttaşlık görevidir" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar