Skip Navigation Links

Akdeniz'de Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, sorumluluk alanındaki bölgelerdeki altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Akdeniz'de Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Gündem   A+a-

Elverişli hava koşullarında asfalt ve kaldırım kaplama programına ara vermeksizin devam eden Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kazanlı ve Şevket Sümer mahallelerindeki programını tamamlayarak Huzurkent bölgesinde asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Ekiplerin, buradaki çalışmaların ardından Şevket Sümer ve Nusratiye mahallelerine geçerek programa alınan asfalt çalışmalarını yapacağı belirtildi.
Öte yandan yine Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı kaldırım imalatı yapan ekiplerin de Çay Mahallesi'nde beton kaldırım yapılacak yolların kenar bordürlerini yerleştirdiği bildirildi.
Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Hakim Baykara, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, Mersin'in kalbi durumundaki Akdeniz'in çağdaş kentlere yakışan bir çehreye bürünmesi için adım adım ilerlediklerini söyledi. Akdeniz'in yaşam kalitesinin ve standartlarının yükselmesi için yoğun mesai harcadıklarını vurgulayan Baykara, "Çalışmalarımızda çevre uyumu ve duyarlılığını da gözetiyor ve altyapı hizmetlerimizi bu şekilde sunuyoruz. Daha önceden de ifade ettiğimiz gibi, Akdeniz'de asfaltsız ve kaldırımsız sokak kalmayana dek aynı tempoyu sürdüreceğiz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet