Skip Navigation Links

Hatay Günlerinde Gündem Hassa Tüneliydi

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında, Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Başkentte Hatay Günlerine” HBB ve 13 ilçe belediyesi katıldı.

Hatay Günlerinde Gündem Hassa Tüneliydi

Gündem   A+a-

“ Başkentte Hatay Günlerinde” gündem Hassa Tüneliydi.

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında, Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Başkentte Hatay Günlerine” HBB ve 13 ilçe belediyesi katıldı.

Hatay’ın güzelliklerinin ve mutfak kültürünün Başkentte taşındığı tanıtım günlerine Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

İlk günkü açılış töreninde ;

Hatay Valisi Ercan TOPACA, yaptığı konuşmada;

Hatay’ın bir hoşgörü kenti ve barışın merkezi olduğunu belirterek,İskenderun Körfezi ile Ortadoğuyu birbirine bağlayacak olan Hassa Tünelinin önemine vurgu yaparak,Hassa bölgesine yapılacak olan 100 bin dönümlük Hassa OSB’nin hayata geçirilmesiyle Hassa’nın,bölgede cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Hassa standındaki Hassa Tüneli ve Hassa OSB ‘in işlendiği tanıtım afişi, siyasi ve protokol üyelerinin ilgisiyle karşılandı.

Eski Sanayi Bakanı Ali Coskun,Hatay Valisi Ercan Topaca ve Hatay Ak Parti Milletvekili Mehmet Öntürk’ün üzerinde konuştuğu,Hassa Tüneli ve OSB projesi Hatay Günlerinin en önemli gündemini oluşturdu.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ise

Hassa OSB’nin Kırıkhan sınırlarını da kapsadığını belirterek,Kırıkhan ekonomisine de katkı sağlayacağını belirtti.

Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel,iki gün boyunca stantta kalarak hemşehrileriyle birebir ilgilenmesi ,standa canlılık getirdi.

Hatay’ın ve bölgenin çılgın projesi olan Hassa Tüneli ile Hassa Organize Sanayi konusu, Ankara’da en güzel şekilde işlenerek,”Başkentte Hatay Günlerinin” gündemini oluşturdu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet