Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cumhuriyet Kupası'nın Sahibi Özkan Oldu

Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışmaları Adana'da Atlıspor Kulübü'nde tamamlandı

Cumhuriyet Kupası'nın Sahibi Özkan Oldu

Spor   A+a-

3 gün süren Cumhuriyet Kupası Engel Atlama Binicilik yarışlarına 15 kulüpten 102 binici 168 at ile mücadele etti. Hava koşullarının iyi olduğu müsabakalara, sporseverler ailece gelerek hem yarışları izlediler hem de güneşli havadan yararlanarak piknik yaptılar.
31 atın yarıştığı Cumhuriyet Kupası'nda ise bütün engelleri hatasız geçen tek binici Özgür Özkan Boncetto W atı ile birinciliği elde etti. İkinciliği Valdos adlı atıyla Mert Alıcıoğlu, üçüncülüğü Condino 29 adlı atıyla Hasan Şentürk, dördüncülüğü ise Quick De SteHermelle adlı atıyla Sencer Horasan kazandı.
Dereceye giren binicilere ödüllerini Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Özgür Yağmur, Asbaşkan Ahmet Gizer, Yönetim Kurulu Üyesi M. Cüneyt Erturhan, Binicilik Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Uluslararası Binicilik Hakemi Vedat Karagülle verdiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Anadolu'nun en çağdaş tesisi olan Atlıspor Kulübü Tesisleri'nde ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, yarışmaya katılan binicilere, Atlıspor kulübü yöneticilerine ve diğer görevlilere teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar