Skip Navigation Links

Gaziantep Hayvanat Bahçesi Sınırları Aştı

Gaziantep Hayvanat Bahçesi ekibi komşu il ve ilçelerdeki hasta ve yaralı sokak hayvanlarının da yardımına koşuyor

Gaziantep Hayvanat Bahçesi Sınırları Aştı

Yaşam   A+a-

Kahramanmaraş'ın Beyoğlu Beldesi İstasyon Caddesi'nde bir aracın çarptığı yaralı köpeğin imdadına Gaziantep Hayvanat Bahçesi ekibi yetişti.
Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Beyoğlu beldesi İstasyon Caddesi üzerinde gece saat 22.00 sıralarında bir aracın çarpması sonucu yaralanan köpeğe Gaziantep Hayvanat Bahçesi Daire Başkanı Celal Özsöyler yönetimindeki ekip müdahale etti. Yaralı köpek yapılan ilk müdahalenin ardından hayvan ambulansıyla tedavi edilmek üzere Gaziantep Köpek Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.
Hayvanat Bahçesi görevlilerin yaptığı açıklamada, "Gaziantep merkez ilçelerde, komşu il ve ilçelerde yaralanan hayvanları bize bildirmesi üzerine en kısa sürede olay yerine gelerek çalışmalara başlıyor ve yaralı hayvana ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yaralan hayvanı ambulansa alıp yola çıktığımızda Hayvanat Bahçesinde Ameliyat masası hazır olduğunu ekibin kendilerini karşıladığını ve ameliyat edilecek hayvanın ameliyatına Daire Başkanımız Mehmet Celal Özsöyler bizzat kendisi yapıyor Yaralı hayvanın sahibi ya da hayvansever vatandaşı da bilgilendiriyoruz, bu kazaya da Gaziantep'ten buraya 35 dk gibi kısa bir sürede geldik" denildi.
Konu hakkında açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Dairesi Başkanı Mehmet Celal Özsöyler, ambulansın Türkiye'de ilk olduğunu kaydetti. Hayvanların hayatına büyük önem verdiklerini belirten Özsöyler, "Müdahale edilen hayvanları Hayvanat bahçesindeki hayvan hastanesine kaldırarak gerekli tedavilerini yapıyoruz. Son derece modern ve teknolojik şekilde hayvanlara hizmet veriyoruz. Ben ve ekibim bu canlar için varız bu canlara hizmet etmek için varız" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet