Skip Navigation Links

Prime Mall'de Müzik Yarışması Başladı

03.03.2012 Cumartesi günü 'Prime Mall Müzik Yarışması' başladı, yoğun ilgi gösterilen organizayonun açılışında İskenderun Mikado dans grubu sahne aldı

Gündem   A+a-

 
Prime Mall’de Müzik Yarışması Başladı
 
03.03.2012 Cumartesi günü “Prime Mall Müzik Yarışması” başladı, yoğun ilgi gösterilen organizayonun açılışında İskenderun Mikado dans grubu sahne aldı, yarışmanın ilk gününde 7 grup performanslarını sergilediler,
Oldukça heyecanlı olan adaylar, performanslarını en iyi şekilde gösterdiler.
5 hafta sürecek olan organizasyonda her günkü performanstan iki grup yarı finale kalacak, 7 Nisan’da yarı final, 8 Nisan’da büyük final gerçekleşecek.
Özellikle lise çağlarındaki gençlerin ilgi gösterdiği organizasyonda ,63 grup yarışacak. Organizasyon günlerinde adaylar 16.00 dan itibaren performanslarını sergilemeye başlayacaklar.
Adayların videolarını https://www.facebook.com/primemall.iskenderun adresinden izleyip, oylamaya katılarak destekleyebilirsiniz.
İskenderun Prime Mall AVM yöneticilerinin yaptıkları açıklamaya göre; “Konservatuar öğrencileri AVM’nin giriş katında canlı müzik dinletisi yapıyorlardı ancak herkesin, İlköğretim, lise hem de konservatuar üniversite öğrencilerinin kendilerini ve seslerini gösterebileceği, ortaya koyabilecekleri için bir ihtiyaç olduğunu düşündük. Beklentimizin üstünde bir başvurusu var. 63 kişi başvurdu grup olanlarla birlikte toplamda 150 kişiye tekabül ediyor. Yarışmanın 1. kısmı 8 oturumdan oluşacak. 3-4-10-11-17-25-31 Mart ve 1 Nisan’da 8 oturum gerçekleşecek, her oturumda 22 kişi yarı finale kalacak. Yarı finale kalacak yarışmacıların ise belirlenmesi şu şekilde olacak. 1 tanesi Facebook üzerinden o hafta boyunca Pazartesi’nden Cuma’ya kadar videosu koyulacak ve bir anket yapılacak. Anket sonucunda en yüksek oyu alan, o oturumun 1. olarak yarı finale yükselecek. Diğer yarı finale kalacak kişiyi de Eurovision’da ki aynı uygulama olacak. Yarışmacılar birbirlerine puan verecekler 1 ile 7 arasında, bir puanı 2. defa kullanamayacaklar. Toplamda 16 kişi yarı finale katılacak, yarıfinalde de yine yarısı Facebook üzerinden diğer yarısı da Eurovision usulü yarışmacılar kendilerini oylayacaklar. Ertesi güne 8 kişi kalacak. Bu 8 kişi finalde 2’şer performans sergileyecekler karşılarında bir juri olacak. Finalde 1. 2. 3.’ü belirleyen bir juri, %50’si jüriden gelecek diğer %50’si de yine yarışmacıların birbirine verdikleri puanlardan oluşacak. Juri için şuanda isim açıklamıyoruz, bunun içerisinde İskenderunlu müzik adamları olacak, birde İskenderun’dan çıkmış tanınmış bir ses sanatçısını getirmeyi düşünüyoruz.”
 
 

Prime Mall Ses Yarışması ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet