Skip Navigation Links

'Zordayım' Dedi,Çığlığı Çukurova'dan Duyuldu

Adana'da bir barakada tek başına yaşayan iki ayağı sakat Nuri Emek'in aracı çalınınca yardımına koşan Çukurova Belediyesi oldu

'Zordayım' Dedi,Çığlığı Çukurova'dan Duyuldu

Yaşam   A+a-

Emek'e elektrikli aracı bizzat veren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyelerin bir görevi de sosyal yaralarla ilgilenip çözüm üretmektir" diye konuştu.
HEM ELEKTRİKLİ ARAÇ, HEM GIDA VE GİYİM YARDIMI
Çukurova Belediyesi bünyesindeki "Başkan Çukurova'yı Dinliyor" ekibinin saha çalışması, Karslılar Mahallesi'nde tek başına yaşayan Nuri Emek adlı vatandaşın fark edilmesini sağladı. Ekiplerin haberdar etmesi üzerine Başkan Soner Çetin, iki ayağı platinli halde ve tek odalı bir çinko evde yaşayan Nuri Emek'e sosyal destek sağlanması talimatını verdi. Kullandığı aracı bir süre önce çalınan Emek'e önce elektrikle çalışan özel bir motosiklet verildi, ayrıca giyim ve gıda yardımı yapıldı.
"YÜRÜYEMİYORUM, TEK BAŞIMAYIM, ÜŞÜYORUM"
Karslılar Mahallesi 82082 Sokak No 18'de oturan ve her üç ayda bir aldığı 900 TL yaşlılık maaşı ile geçinmeye çalışan Nuri Emek (60) yardım için gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e "İki ayağım da sakat, platin var; yürümekte zorluk çekiyorum. Tek başıma olduğum için yalnızım ve havalar soğumaya başladı; üşüyorum" diye dert yandı. Nuri Emek, gıda, giyim ve araç yardımı yapılmasının ardından sohbet ettiği Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e bir tespih hediye etti.
EKİPLER ÇUKUROVA'YI KARIŞ KARIŞ GEZİYORLAR
Sınırlı olanaklarına rağmen gıda, giyim ve engellilere araç yardımına özel önem verdiklerini ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bir yandan mahalle muhtarının bilgilendirmesi, diğer yandan 'Başkan Çukurova'yı Dinliyor' ekibinin duyarlı davranışı sayesinde bu yardımı yapabildik. İmkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Belediyelerin bilinen görevlerinin yanında sosyal yaraları sarmak gibi son derece insani sorumlulukları da var" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet