Skip Navigation Links

Hırsız İki Kilo Kaşarı Montunun Altına Saklayarak Çaldı

Adana'da,bir hırsızın girdiği marketten iki kilo kaşar peynirini montunun altına saklayarak çalması saniye saniye görüntülendi

Hırsız İki Kilo Kaşarı Montunun Altına Saklayarak Çaldı

Gündem   A+a-

Olay, Çukurova ilçesinin Güzelyalı mahallesinde meydana geldi. Hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı bulunan 22 yaşındaki Emre A. bir markete müşteri gibi girdi. Şahıs, rafların arasında gezmeye başladı. Ürünleri inceleyen şahıs, teşhir bölümündeki iki kilo kaşar peynirini eline aldı. Alışveriş yapar gibi rafların arasına giren şahıs, peynirleri montunun içine koyup marketten çıkıp gitti. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Gün sonu yapılan sayımda iki kilo kaşar peynirinin eksik olduğu saptanınca güvenlik kamerası incelendi. Yapılan incelemede bir kişinin peynirleri çaldığı tespit edilince polise haber verildi. Polis markete gelerek güvenlik kameralarını inceledi ve hırsızlığı Emre A.'nın yaptığı belirlendi. Evine operasyon yapılarak gözaltına alınan zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet