Skip Navigation Links

Tosyalı, Nursan ve Hatko’ya Ödül Gururu

Türkiye İhracatçılar Birliği'nin (TİM) organize ettiği Türkiye İnovasyon Haftası, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Büyükşehir Belediye

Tosyalı, Nursan ve Hatko’ya Ödül Gururu Web
TV

Ekonomi   A+a-

Akdeniz İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Bülent Aymen, Adana Valisi Mustafa Büyük, Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ve pek çok önemli konuşmacının katılımıyla Sheraton Adana Hotel'de akşam saatlerine kadar devam etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin ödülleri verdiği anlarda ise gurur tablosu duygulandırdı.

Tüm sektörlerden ihracattaki başarılarıyla ödül alan 5’er firmaya ödüllerini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Akdeniz İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Bülent Aymen birlikte verdiler.

Osmaniye ve Hatay’da yatırımlarıyla gurur kaynağı olan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Osmaniye OSB Başkanı ve Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, Nursan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Keleş ve Hatko Group Yönetim Kurulu Üyesi Nejan Hatko, ödüllerini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin elinden alırken ayrı bir gurur yaşattılar.

Başarının fotoğrafını ortaya koyan işadamları Tosyalı, Keleş ve Hatko, şirketleri bünyesinde innovasyona önem verirken, geleceğin Türkiyesi’nde birer global oyuncu olarak ürettikleri katmadeğerin kalkınmaya katkısının gururunu da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve diğer konuşmacıların övgü dolu sözleriyle hissettiler.

Hatko’nun aldığı ödül ise günün en anlamlı ödüllerinden biriydi. Hatko Group Yönetim Kurulu Üyesi Nejan Hatko, ürün yelpazesinde en İnnovatif ürün ödülünü alarak, İnnovasyon Haftası nedeniyle düzenlenen toplantının onur ödülünü de almış oldu.

Törende yine İskenderunlu işadamları Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur Ateş, Hatko Group Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ünlü Çetinkaya ve İTSO Meclis Üyesi Erol Aygen de hazır bulundular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tosyalı, Nursan ve Hatko’ya Ödül Gururu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet