Skip Navigation Links

AK Partili Vekil Ülkücülere Teşekkür Etti

AK Parti Mersin Milletvekilleri Erdemli ilçe binası önünde partililere hitaben teşekkür konuşması yaptı

AK Partili Vekil Ülkücülere Teşekkür Etti

Gündem   A+a-

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, Mersin'in Erdemli ilçesinde partililere yaptığı teşekkür konuşmasında, "1 Kasım'da özellikle bize destek veren, oy veren ülkücü kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.
Tezcan, ayrıca, "Oylarıyla AK Parti'ye destek veren desteklerini esirgemeyen CHP'li kardeşlerimize, Çerkez kardeşlerimize ve Kürt kardeşlerimize en kalbi şükranlarımı arz ediyorum" diye konuştu.
1 Kasım Genel Seçiminde AK Parti'den Mersin Milletvekili seçilen Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan ile AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Erdemli'de parti teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Erdemli İlçe Başkanı Serkan Tanrıkulu ve milletvekili adayı Halit Çortul'un ardından milletvekilleri Hacı Özkan ile Ali Cumhur Taşkın partililere hitap ederek teşekkürlerini iletti. AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar da 'rekorlar ilçesi' dediği Erdemli'den övgüyle bahsederken, ziyaretinin en kapsamlı konuşmasını AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan yaptı.
Yılmaz Tezcan, teşkilat ve partilileri kutlamasının ardından özellikle ülkücülere teşekkür ettiğini belirterek, "1 Kasım da özellikle bize destek veren, oy veren ülkücü kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bize oylarıyla desteklerini esirgemeyen CHP'li kardeşlerimize, Çerkez kardeşlerimize ve Kürt kardeşlerimize en kalbi şükranlarımı, teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi.
"AK PARTİ TÜRKİYE'NİN PARTİSİ"
AK Parti'nin Türkiye'nin ve milletin partisi olduğunu ifade eden Tezcan, "Bize her türlü siyasi görüşten, her partiden dostumuz kardeşimiz, akrabamız, komşumuz destek verdi, oy verdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama gurur ve kibire kapılmayacağız. Biz necip bir milletin evlatları olarak atiye bakacağız. 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için bu milletle beraber Mersinle beraber, Erdemli ile beraber tekrar yola çıktık, yürüyeceğiz, Allah'ın izniyle" diye konuştu.
"Bize mütevazi olmak yakışır" diyen Tezcan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Önümüzde çok önemli bir süreç var. İmtihan her zaman karşımızda. Biz aslında küçük cihadı geride bıraktık. Önümüzde büyük cihat var. Nedir bu büyük cihat? Cihad sadece kılıçla kazanılmaz, sadece kılıçla mücadele edilmez. Cihad kalemle yapılır, sözle, hal ve hareketlerle de yapılır. Onun için önümüzdeki büyük cihada giderken tevazudan vazgeçmeyeceğiz. Bize diğer partilerden diğer siyasi görüşlerden farklı dünya görüşlerine sahip kardeşlerimizden oy geldi, destek geldi. Niye destek geldi? Türkiye dedi ki, biz istikbali düşünüyoruz, biz istikrarı düşünüyoruz, biz istiklali düşünüyoruz. Çocuklarımızın geleceğini düşünüyoruz, torunlarımızın geleceğini düşünüyoruz. Al bayrağı düşünüyoruz. Bu vatana sevdalıyız dediler. Ve herkes bu ülkede en az iki kişiden bir kişi AK Parti'ye gönül vermiş, oy vermiş. Bize ne yaraşır, mütevazi olmak. Zafer sarhoşluğuna kapılmadan tevazu içerisinde, kibirlenmeden, sevgiyle birlikte, gönül köprüleri kurarak, yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. 'Gururlanma padişahım senden büyük Allah vardır' bunu unutmayacağız. Gururlanmayacağız, kibre kapılmayacağız."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet