Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tarsus Zabıtasından Kaldırım İşgaline Son

Mersin'in Tarsus ilçesinde, vatandaşların kaldırımları rahat kullanabilmesi için denetimleri sıklaştırıldı

Tarsus Zabıtasından Kaldırım İşgaline Son

Gündem   A+a-

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın yoğun olduğu bütün bölgelerde işyerlerini tek tek gezerek, kaldırım işgali konusunda esnafları uyardı ve kurallara uymayanlar hakkında cezai işlem başlattı.
Kaldırım işgalini önlemek amacı ile zabıta ekiplerinin çalışmasını arttırdığını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, son günlerde kaldırım işgalleri konusunda şikayetler aldıklarını söyledi.
Kaldırımlarda vatandaşların rahat hareket etmesi gerektiğini ifade eden Can, "Öncelikle kullanma hakkı yayaların olan kaldırımların bazı esnaflarımız tarafından işgal ettiğini tespit ettik. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, yaya trafiğini rahatlatmak için geçiş güvenliğine saygı göstermeyen esnaflara karşı uyarıda bulundu. Kaldırım üzerinde bulunan ve yaya trafiğinin güvenliğini tehlikeye düşüren reklam levhalar kaldırıldı. Halkımızın kaldırımları rahat ve güvenli biçimde kullanması esnafımızın faydasına olmaktadır. Esnaflardan ve halkımızdan bu konuda yardımcı olmalarını bekliyoruz. Bu konuda kesinlikle kimseye taviz verilmeyecek" dedi.
Başkan Can, kaldırım işgallerine yönelik çalışmaların sıklıkla devam edeceğini söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar