Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kocaman: 'Adana İçin Şans Haftası'

Türkiye İhracatçılar Birliği'nin (TİM) organize ettiği Türkiye İnovasyon Haftası,Sheraton Adana Hotel'de başladı

Kocaman: 'Adana İçin Şans Haftası'

Ekonomi   A+a-

Yoğun katılımın yaşandığı etkinlikleri değerlendiren Kocamanlar İçmimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Kocaman, "Bu tür etkinliklerin çoğalması Adana'nın gelişmesine fayda sağlar" dedi.
İnovasyon Haftası etkinliklerine, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Akdeniz İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Bülent Aymen, Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ile çeşitli kurum ve kuruluşlardan birçok konuşmacı katıldı. Etkinlikleri, çok sayıda iş adamı, sanayici ve şirket yöneticisi de izledi.
Adana'da başlayan İnovasyon haftasına katılan Kocamanlar İçmimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Kocaman, İnovasyon Haftası ile ilgili olarak, "2015 yılında İnovasyon Haftasının Adana'da faaliyet göstermesi ve ünlü konuşmacıların buraya gelmesi kentimiz açısından çok büyük bir şans. İnovasyon Haftası adeta Adana için şans haftası olmuştur. Bu buluşma şüphesiz ki Adana için çok yararlı olacaktır. Adana'nın marka değerinin artması ve potansiyelinin genişlemesi açısından böyle yol gösterici toplantılar çok önem taşıyor. Bu buluşma, artık bütün dünyada vazgeçilmez bir olgu haline gelen İnovasyon kültürünün oluşması ve yerleşmesi açısından da ayrıca önem kazanıyor" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş