Skip Navigation Links

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Sporcuları Bursa'ya Gitti

Adana İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi sporcuları ''1.Gemlik Zeytini Festivali Güreş Turnuvası'na katılmak için Bursa'ya gittiler

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Sporcuları Bursa'ya Gitti

Spor   A+a-

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Bayram Demirel, Bursa'nın Gemlik ilçesinde gerçekleştirilecek yarışlara 10 sporcu ile hareket ettiklerini, kazanacakları madalyaların yanı sıra kıyafet ve davranışlarıyla da Adana'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
"Gemlik'te bireysel ve takım olarak dereceye gireceğiz" diyen Demirel, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi'nin Türkiye'de bulunan diğer merkezlere örnek olduğunu, diyetisyen gözetiminde 3 öğün yemek çıktığını, sporcuların eğitimleriyle yakından ilgilendiklerini hedeflerinin milli takımlara yeni yetenekler kazandırmak olduğunu ifade etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut, Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce'den büyük destek gördüklerini belirten Demirel, "Sporculara ve antrenörlere destek artıkça başarı da paralel olarak artacaktır. Bizlere güvenen ve destekleyen büyüklerimize teşekkür ederiz" dedi.
Gemlik'te festival kapsamında gerçekleştirilecek yarışmaya gidecek sporcuların isimleri şöyle:
Mücahit Yılmaz, İsmet Çitçi, İsa Cengiz, Ferhat Kılınç, Tahsin Çetin, M. Emre Gedik, Semih Şahin, Nuri Çiftçi, Kurban Güven ve Yasin Gülücü
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet