Skip Navigation Links

Gaziantep'te Adliye Kana Bulanacaktı

Gaziantep'te aynı aileden 2 kişinin öldüğü silahlı kavganın duruşmasının görüldüğü Nizip Adalet Sarayı'na taraflar silahlarla geldi

Gaziantep'te Adliye Kana Bulanacaktı

Yerel   A+a-

Adliye önünde yoğun güvenlik tedbirleri alan polis, adliye önündeki olası faciayı önledi.
Nizip ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde Mayıs ayında meydana gelen kavgada Ş.Ö. ve S.Ö (20) hayatını kaybetmiş, cinayet zanlısı olay yerinden kaçmıştı. Failin halen firarda olduğu davanın bugünkü duruşmasının görüleceği Nizip Adalet Sarayı'nda polis geniş güvenlik önlemi aldı. Alınan geniş güvenlik tedbirleri ile adliyeyi kana bulayacak bir facianın önüne geçildi. Kavgada hayatını kaybedenlerin yakını olan bir kişinin durumundan şüphelenen polis, şahsın adliye yakınındaki bir boş arsada bulunan araç lastiğine tabanca sakladığını görünce, kıskıvrak yakaladı. Daha sonra adliye çevresindeki araçlar üzerinde de inceleme yapan polis ekipleri, davada azmettirici olduğu iddia edilen kişilerin aracının bagajında ise 2 adet av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirdi.
Ele geçirilen silahlara el koyan polis ekipleri, silahların ait olduğu iddia edilen kişileri ise gözaltına aldı. Dikkati sayesinde büyük bir katliamın önüne geçen Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili yeni bir soruşturma başlattı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet