Skip Navigation Links

Pazar Neredeyse Biz Oradayız ..

Türkiye İhracatçılar Birliği'nin (TİM) organize ettiği Türkiye İnnovasyon Haftası, iş dünyasını Adana’da buluşturdu.

Pazar Neredeyse Biz Oradayız .. Web
TV

Ekonomi   A+a-

Türkiye’nin geleceğinin konuşulduğu İnnovasyon Haftası’na katılan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “İnnovasyon anlayışıyla bugün dünyada global bir oyuncuyuz. Pazar neredeyse biz oradayız” dedi.

İnnovasyon Haftası, Adana Valisi Mustafa Büyük, Türkiye İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Bülent Aymen, Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve pek çok önemli konuşmacının katılımıyla Adana Sheraton Otel’de başladı.

“Türkiye’nin İlk Yassı Çelik Üreticisi Olarak Zirveye Tırmanıyoruz”

Geniş katılımla gerçekleştirilen İnnovasyon Haftası’nın ikinci bölümünde Bloomberg HT Haber Koordinatörü Ali Çağatay’ın moderatörlüğünü yaptığı Türk İş Dünyası konulu panele; Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Akfen Holding TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Kale Group CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okuyan katıldı. Panelde konuşan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, demir çelik üreticisi olarak kendi alanlarında büyümeyi tercih ettiklerini kaydetti. Başka trendlere ve akımlara kapılmadıklarını ifade eden Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Biz küçük esnafken, hayalimiz kullandığımız çeliği kendimiz üretmekti. O günlerde bu şartlar çok zordu. Ama o günden bu yana çalışarak başardık. Bugün karşınızda Türkiye’nin ilk yassı çelik üreticisi olarak zirveye tırmanıyoruz” dedi.

Osmaniye yatırımından da bahseden Fuat Tosyalı, “İnsanlar o dönemde kriz teğet mi geçecek’ derken, biz 1,5 milyar dolar yatırım yaptık. Büyük global oyuncular bizi Türkiye’ye hapsetmek isterken, Cezayir’de, Karadağ’da iki büyük tesisimizi işletmeye aldık. Özellikle Cezayir’de çelik üretimine başladık. Buda bir ilkti. İnnovasyon anlayışıyla bugün dünyada global bir oyuncuyuz. Pazar neredeyse biz oradayız” diye konuştu. Soru cevap bölümünde üniversite öğrencilerinin sorularını içtenlikle yanıtlayan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, üniversite gençliğinin çok etkileyici olduğunu ifade etti.

“DOĞRU ZAMANDA DOĞRU İLİŞKİLER BAŞARIYA GÖTÜRÜR”

Gençlere altın öğütler veren Tosyalı, “Bizler bu noktaya tırnağımızı kazıyarak geldik. Sizlerde her zaman işinizi severek yapın! Girişimci ve mücadeleci olun! Herkesin amacı standartları yüksek bir yaşam sürmektir. Ama bunu hak etmek için çalışmak lazım. Doğru ekip seçmek ve ekibinizdeki herkesi olduğu gibi kabul etmek çok önemli. Hayatınızda herkesi bir kazanım olarak ele almalısınız. Kiminle tanışırsanız kartını alın, kartınızı verin, iyi dostluklar kurmaya çalışın. Doğru zamanda doğru kişilerle doğru ilişkiler başarıya götürür” ifadelerini kullandı.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı üniversite öğrencilerinin sorularınıda yanıtladı

Etkinliğin sonunda ise, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’ya Akfen Holding TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a, Kale Group CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okuyan’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

 

 

Pazar Neredeyse Biz Oradayız ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet