Skip Navigation Links

Niziplioğlu Mhp Hatay İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

12 Haziran Milletvekilliği genel seçimlerinde MHP Hatay Milletvekili Aday adayı olarak siyasete başlayan Başarılı İş Adamı Kemal Niziplioğlu 9 Haziran

Gündem   A+a-

 
Niziplioğlu Mhp Hatay İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi
 
12 Haziran Milletvekilliği genel seçimlerinde MHP Hatay Milletvekili Aday adayı olarak siyasete başlayan Başarılı İş Adamı Kemal Niziplioğlu 9 Haziran’da Yapılan Hatay İl Kongresinde Adnan Akdaş’ın Listesinde yer alarak MHP Hatay il yönetim kurulu üyeliğine seçildi.
Kemal Niziplioğlu Hatay İl Yönetim kuruluna seçilmesiyle ilgili olarak Şunları söyledi; “Yeni yönetimde adımın olması bende heyecan ve güzel duygular uyandırmıştır. Şahsıma olan güvenden dolayı Teşkilatımıza ve delegelerimize teşekkür ederim. Teşkilatlar riyaset makamının gözbebeğidir. Güç dağıtan sistemidir. Eğer güçlü çalışkan ve başarılı olamazlar ise sistem çalışmaz ve amacına ulaşamaz. Kongreler, seçim, sandık niye var? Başarıya ulaşmak toplumu refaha huzura ve bolluğa taşımak için var. Siyaset bilimi Yolu ütopyaya taşımaktır der. Ütopyada herkesin bir işi olduğu yani tam istihdamın olduğu herkesin karnının doyduğu başını sokacak bir ev ve güvenli bir ülke demektir. Biz siyasetimizi Milletimizin yüksek menfaatleri için yapacağız. Millete hizmet için varız. Siyasette projeler üretecek ve başarı için var gücümüzle çalışacağız”
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet