Skip Navigation Links

Lösemili Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Dünya Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Acıbadem Adana Hastanesi'ndeki lösemili çocuklar için müzikli palyaço oyunu etkinliği düzenlendi

Lösemili Çocuklar Gönüllerince Eğlendi

Sağlık   A+a-

Acıbadem Adana Hastanesi ve Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe, Çukurova Üniversitesi Drama Topluluğu'ndan çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler, Acıbadem Adana Hastanesi'nde tedavi gören lösemili çocuklarla canlı müzik eşliğinde şarkılar söyleyerek dans etti. Çeşitli kostümler giyen öğrenciler ile lösemili çocuklar gönüllerince eğlendi. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte lösemili çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.
Etkinliğin sonunda Çukurova Üniversitesi Drama Topluluğu'ndan bazı öğrenciler, lösemili çocuklar için saçlarını kazıttı.
Acıbadem Adana Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Mehmet Çelik, bu tür etkinliklerin önemine değinerek, "Bizim burada kemik iliği nakli merkezimiz var. Bu ünitemizde de bir çok çocuğumuz tedavi görüyor. Bu çocuklarımızın hastane ortamından biraz da olsa uzaklaşmaları, kendilerini mutlu etmeleri için Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği ile ortak bir çalışmaya girdik. Buradaki en büyük amacımız; toplumun kök hücre bağışına dikkatini çekmek, bağış ile farkındalık oluşturmak" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet