Skip Navigation Links

Minnet Ve Özlemle Anıyoruz..

Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından Demokratik Sol Parti’nin kurucu genel başkanı ve eski Başbakan Merhum Bülent Ecevit’in vefatını

Minnet Ve Özlemle Anıyoruz..

Gündem   A+a-

Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli devlet adamlarından Demokratik Sol Parti’nin kurucu genel başkanı ve eski Başbakan Merhum Bülent Ecevit’in vefatının yıl dönümü nedeniyle bir açıklama yapan Merhum Başbakan Ecevit’le uzun yıllar yol arkadaşlığı yapan partinin çeşitli kademelerinde görev alarak ülkesine ve milletine hizmeti şiar edinmiş bir isim olan Ali Bıkmaz, Bülent Ecevit’in ülkesi ve milleti için geceli gündüzlü verdiği mücadele, vizyonu ve yönetim anlayışıyla dürüst lider olarak anılan bir isim olduğunu hatırlatarak özlem ve minnetle andıklarını söyledi.

Ali Bıkmaz açıklamasında şöyle dedi:

“Aziz Genel Başkanımız, kuramcımız, Demokratik Sol’un kurucusu; bize bıraktığın öğreti farklı partilerde bile olsak bir araya gelmemizi sağlıyor. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu durumu bundan tam 13 yıl önce öngörmüştünüz. Sizin devlet adamlığınız ve dürüstlük anlayışınız bizlere yol göstermeye devam etmektedir. Biz Demokratik Solcuların en önemli özelliği sizin fikirlerinizi benimsemiş olmamızdır. Sizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Fikirlerinizi geleceğe taşıyacağız. Ruhunuz şad olsun!” dedi.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet