Skip Navigation Links

Türkiye’nin Geleceği İnnovasyon’a Bağlı ..

Türkiye İhracatçılar Birliği'nin (TİM) organize ettiği Türkiye İnovasyon Haftası, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç,

Türkiye’nin Geleceği İnnovasyon’a Bağlı .. Web
TV

Ekonomi   A+a-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Akdeniz İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Bülent Aymen, Adana Valisi Mustafa Büyük, Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti ve pek çok önemli konuşmacının katılımıyla Sheraton Adana Hotel'de başladı.

Fasonculuktan Kurtulmak İçin İnnovasyon Şart !!!

İşdünyası ve üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdikleri İnnovasyon buluşmasında konuşan Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Koordinatör Başkanı Bülent Aymen, Türkiye’nin 2015 yılında ihracat rakamlarının düşüş gösterdiğini belirterek, bu düşüşün seçimler ve siyasi gelişmelerden etkilendiğini söyledi.

Türkiye’nin geleceğine yatırım yapması için innovasyona önem vermesi ve yaşananlardan ders çıkarması gerektiğini belirten Bülent Aymen, fasonculuk ve takipçilikten kurtulmanın zorunluluk olduğuna dikkat çekti.

Toplantıda konuşan AKİB Koordinatör Başkanı Bülent Aymen de "Etkinlikteki partner ülkemiz olan Finlandiya gibi, inovasyonu hayat boyu yaşamımızın içine entegre etmeliyiz” dedi. Eğitime yapılan yatırımların sonuçlarını, ekilen tohumların filizlenmesini bekler gibi heyecanla izlediklerini dile getiren Aymen, "Kısa sürede sonuç verecek devlet teşvikleri, mikro firma eğitimleri, seminer, konferans gibi faaliyetlere de devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

 

Türkiye’nin Geleceği İnnovasyon’a Bağlı ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet