Skip Navigation Links

Otomobil Takla Attı! 1 Ölü 2 Yaralı

İskenderun Karaağaç yolunda virajı alamayan özel otomobil takla attı. Yaşanan korkunç trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralan

Otomobil Takla Attı! 1 Ölü 2 Yaralı

Gündem   A+a-

İskenderun Karaağaç yolunda virajı alamayan özel otomobil takla attı. Yaşanan korkunç trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgililere göre Karaağaç istikametinden İskenderun İstikametine gelen 31 TH 670 plakalı özel otomobil virajı alamayarak takla attı. Aracın içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı, sürücüsü ise araçta sıkıştı.

Kazanın hemen sonrasında olay yerindeki vatandaşların yardımlarıyla aracın içerisinden çıkartılan 2 kişi gelen ambulanslara hastanelere sevk edildi. Takla atan araçta sıkışan Egemen Özer ise ağır yaralandı. Olay yerine yetişen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçta sıkıştığı yerden kurtarılan Cafe Biyer'in de sahibi olduğu öğrenilen Egemen Özer’in hastaneye kaldırılarak ameliyata alındığı, durumunun ağır ve kritik olması nedeniyle yoğun bakımda müdahalesi süren Özer’in tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi. Olay yerinde emniyet ekipleri çalışmalarını sürdürürken, yaralılardan Barış Yıldız ve Güzide Yıldız’ın tedavilerinin de sürdüğü belirtildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
ayhan berkyürek 5 Kasım 2015 Perşembe
başmızsagolsun
suleymab 5 Kasım 2015 Perşembe
Mekanın cennet olsun sevenlerine sabır versin yarabbim
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet