Skip Navigation Links

'Bu Milyonların Sivil Devrimidir'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 1 kasım seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada; 'Bir Mustafa Kemal ile ihtilal yaptık ikincisi de bu' dedi.

'Bu Milyonların Sivil Devrimidir'

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 1 kasım seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamada; "Bir Mustafa Kemal ile ihtilal yaptık ikincisi de bu" dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 1 Kasım seçimlerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Bu milyonların sivil ve Anadolu'nun ikinci devrimi. Bir Mustafa Kemal ile ihtilal yaptık ikincisi de bu" dedi.

Adalet Ve Kalkınma Partisi'nin 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidara gelmesinin ardından Türkiye'de milletin kazandığını söyleyen Başkan Dingil, "Seçmen istikrara oy verdi. Ekonomiyi rahatlatacak ortamın hazırlanması bu seçimlerle ortaya çıktı. AK Parti seçimlerin yapılması için de büyük bir mücadele verdi. Bu seçimin olmaması için mücadele edenler de vardı. Bütün bu dış etkenlerin istediği butik bir Türkiye'ydi. Suriye'nin başına gelenleri yapmak istiyorlardı. Yüce milletimiz bu oyunlara gelmeyerek ülkemize istikrarı getirdi" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Büyük siyasetin büyük sihirbazı, siyaset mühendisliğinin de üzerinde" diyen Başkan Dingil, "Sayın Cumhurbaşkanımız vatandaşın koalisyon istemediğini ufku gören geniş görüşleriyle burada etken oldu. Bu bence milyonların sivil bir devrimidir. Yani Anadolu'nun ikinci ihtilalı.Bir Mustafa Kemal ile ihtilal yaptık ikincisi de bu kimse kusura bakmasın" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet