Skip Navigation Links

Yüreğir'e Yeni İş Makinaları Alındı

Yüreğir Belediyesi araç filosuna 17 iş makinesi daha katıldı

Yüreğir'e Yeni İş Makinaları Alındı

Gündem   A+a-

Yüreğir Belediyesi Şantiyesi'nde yeni alınan greyder, vibrasyonlu asfalt silindiri, vakumlu yol süpürme araçları, kazıcı ve yükleyici, tır, damperli ve çekici tırlar, asfalt sathi kaplama makineleri, asfalt tankı, çöp toplama kamyonları ve midibüsten oluşan 17 iş makinesi törenle hizmete sunuldu.
Törende konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, amaçlarının Yüreğir halkına daha iyi hizmet etmek olduğunu, belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana Yüreğir'in araç filosunu sürekli geliştirdik. Mevcuttaki araçlarımız artık sıhhatli çalışmıyordu. Bunun için hem iş makinesi hem de binek araç filolarımızı yenileyerek hizmetlerimizi artık daha düzenli yapıyoruz" dedi.
Yapılan bütün çalışmaları Yüreğir Belediyesi'nin kendi araç ve gereçleriyle gerçekleştirdiklerini belirten Çelikcan, "Göreve geldikten sonra belediyemizin bütün araç parkurunu yeniledik. İlçemizin sınırlarının genişlemesi sebebiyle yeni araç almamız zorunlu hale gelmişti. Artık bütün bölgelerimize çok rahat ulaşıyor, işlerimizi aksatmadan yapıyoruz" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet