Skip Navigation Links

Lys'de Dereceye Girenler Civelek'i Ziyaret Etti

Lys'de Dereceye Giren Öğrenciler Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Lys’de Dereceye Giren Öğrenciler Belediye Başkanı’nı Ziyaret Etti
 
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, LYS’de dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.
İskenderun Zafer Dershanesi Müdürü Nevzat Çulcuoğlu, rehber öğretmenleri Fatih Yüncüoğlu, Gökmen Görel ve İlter Karaağaç nezaretindeki öğrencileri kabul eden, Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, başarısından dolayı öğrencileri ve emeği geçen öğretmenlerini kutladı.
Ziyarette yaptığı konuşmasında, öğrencilerin Türkiye derecesi yapmasının kentimiz tanıtımına olumlu yansıması olacağını belirten Belediye Başkanı, “Milletimizin hamuru iyidir. Yeter ki iyi şekil verilsin” dedi.
Öğrencilere tercihini ve hedefini soran Belediye Başkanı, “İnsan, sevdiği branşlarda çalışırsa başarılı olur . Her şey para değil. Son zamanlarda başarı parayla ödüllendirilir oldu. Ödül para olunca randıman düşer. Bir insanın kendine saygı duyması ve saygı görmesinde en önemli şey üretimdir. Üretirse ilk önce ona etrafı saygı duyar. Üretim, para ile yapılırsa onun hedefi ise paradır. O zaman gerçek yaratıcılık kalkıyor” şeklinde konuştu.
Öğretmenlerin, yetiştirdiği öğrencilerinin ileriki bir süreçte karşılarına bilim adamı, siyasetçi ve doktor olarak çıkacağını vurgulayan Belediye Başkanı, bundan daha güzel bir duygu olmayacağını söyledi.
Öğrencilerin elde ettiği dereceleri soran Belediye Başkanı, sınavdaki ruh halinin başarıda etkili olacağını ve bir tek cevabın dahi önemli olduğunu belirterek, bu nedenle ilk binin içindekileri birinci olarak gördüğünü ifade etti.
Belediye Başkanı, “Başarı kriteri bir önceki nesli aşmamızdır” diye konuştu.
Ziyarette konuşan Müdür Nevzat Çulcuoğlu, öğrencilerin başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirtirken, öğretmen İlter Karaağaç ise, başarılı olan öğrencilerin bazısının Gözcüler, Karaağaç ve Denizciler beldelerinden geldiğine dikkat çekti.
MF 4 Türkiye 159.ncusu Ali Osman Kalaycı, MF 1 Türkiye 193.ncüsü Saner Turhaner, MF 2 Türkiye 520.ncisi Ece Devrim, MF 3 Türkiye 741.ncisi Okan Özdemir, MF 3 Türkiye 783.ncüsü Uğur Bor, YGS 2 Türkiye 845.ncisi Teyfik Rumelli ve öğretmenleriyle birlikte resim çektiren Belediye Başkanı Yusuf H. Civelek, günün anısına kitap ve CD’den oluşan çanta hediye etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet