Skip Navigation Links

TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu'ndan Vali Çakacak'a Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mersin Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti

TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu'ndan Vali Çakacak'a Ziyaret

Gündem   A+a-

Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Mersin Genç Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Osman Kiper, Vali Çakacak'a, TOBB Genç Girişimciler Kurulu hakkında bilgiler verdi. Kurulun, TOBB'un Türkiye'nin 81 ilinde yer alan oda ve borsalardan 18-40 yaş arası girişimcilerin oluşturduğu bir yapı olduğunu belirten Kiper, "Genç Girişimciler Kurulu, il genelinde genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kuruldur. Kurul, aynı zamanda genç girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulmuştur" dedi.
Kurulun 2008 yılından itibaren faaliyetine başladığını ve başkanlığını Ali Sabancı'nın yaptığını dile getiren Kiper, "İlimizde ise başta Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere, Mersin Ticaret Borsası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası, Mut Ticaret ve Sanayi Odası ve Anamur Ticaret ve Sanayi Odası'ndan gelen değerli girişimci arkadaşlarımızdan oluşmaktadır" diye konuştu.
Mersin Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Memiş ise Vali Çakacak'ı, 6 Kasım 2015 günü Yenişehir Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ve Ali Sabancı'nın da katılacağı' Fikirleriniz Doğru Yolda' başlıklı konferansa davet etti. Konferansa, Mersin'deki genç girişimcilerin yoğun katılımının beklendiğini ifade eden Memiş, "Fikir Otobüsü Ön Kuluçka Merkezi isimli projemizin başlangıcında, Mersinli genç girişimciler ile birlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.
Vali Çakacak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere çalışmalarında başarılar diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet