Skip Navigation Links

Hatay’ı Türkiye’ye ve Dünyaya Tanıtıyoruz

Hatay’ın Türkiye çapında yerel zenginliklerinin ortaya çıkarılması, sosyal, ekonomik ve turistik bir değer haline getirilmesi,

Hatay’ı Türkiye’ye ve Dünyaya Tanıtıyoruz

Ekonomi   A+a-

geliştirilmesi için İlimizin somut ve soyut kültür zenginliğinin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımının sağlanması amacıyla Anakara’da Hatay Valiliği himayesinde Hatay Günleri etkinliği gerçekleştirildi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir açılış kurdelesini protokol üyeleriyle beraber kesti. Hatay Günleri açılışında  Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doc. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk Hatay Günleri etkinliğinin anlamı ve önemine yönelik birer konuşma yaptılar.

Dört gün boyunca sürecek olan Hatay Günleri etkinlikleri kapsamında Samandağ Belediyesince hazırlanan Samandağ’ın tarihi, doğa güzelliği, kültürel geleneksel zenginliklerini  tanıtan branda,afiş, görsel metaryellerle Samandağ ilçesini tanıtıcı ürünler Ankaralıların beğenisine sunuldu.

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Başkan Nehir , bu tür  etkinliklerinin  Hatay’ı Türkiye ve dünyaya tanıtma konusundaki önemine değindi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet