Skip Navigation Links

MHP'li Akbaş: 'Kurucu Türkeş, Koruyucu Bahçeli'dir'

MHP'nin Çukurova Belediye Başkan adayı iş adamı Ali Uğur Akbaş, 'Bugün dünden çok daha fazla kenetlenmemiz gerek' dedi

MHP'li Akbaş: 'Kurucu Türkeş, Koruyucu Bahçeli'dir'

Gündem   A+a-

Akbaş açıklamasında, 1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirterek, olağanüstü şartlarda girilen seçimlerin adil bir düzeyde gerçekleşmemiş olmasına ve iktidarın devletin bütün imkanlarını kullanarak muhalefet partilerine adeta ekran boykotu uygulamasına rağmen yinede ortaya çıkan milli iradeye saygı duyduğunu ifade etti.
MHP ile ilgili yapılan eleştirilerin başta Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin vakarlı ve dik duruşunu sabote etmeye yönelik olduğunun bilinmesini gerektiğini söyleyen Akbaş, "MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş, koruyucu lideri ise Devlet Bahçeli'dir dedi
Adana'nın gerçek ülkücülerinin partileri için ellerinden gelenin en iyisini yaptığına inandığını söyleyen Akbaş, şöyle devam etti:
"Ülkücü hareket çile çekmeye talip olanların gönüllü olarak katıldığı bir harekettir. Bizler 80 öncesi sokaklarda 90'lı yıllarda sürgünlerde ve 2000'li yıllarda ise devletin ve milletin bekası adına siyasi bedellerle yoğrulmuş bir nesiliz. MHP'nin seçimlerde devletin ve siyasi iktidarın bütün olanaklarıyla yaşadığı oy kaybının telafisi ve yeniden şahlanışın vakti için dünden daha fazla gayret ve azim göstermek durumundayız. Bu yüzden özellikle Adana ölçeğinde MHP ile ilgili söylenecek sözlere ve yapılacak yıpratma kampanyalarına bundan sonra karşı bir olacağız, diri olacağız ve kenetlenerek dosta düşmana bütünlük nasıl olunur göstereceğiz. Bugün dünden çok daha fazla kenetlenmemiz gerek."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet