Skip Navigation Links

GİAD Yerel Esnaf Kampanyası Sürüyor

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Kadınlar Kurulunun,öncelikli projelerinden biri olan yerel esnafa destek kampanyası sürüyor

GİAD Yerel Esnaf Kampanyası Sürüyor

Gündem   A+a-

Yerel esnaftan alışveriş yapılmasının önemine vurgu yapan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, "Mersin GİAD Kadınlar Kurulu olarak yaptığımız proje toplantılarında ortaya çıkan bu fikir ile yerel esnafımıza destek olmaya gayret ediyoruz. Mersin'de iş yapmaya çalışan, ayakta durma mücadelesi veren esnafımıza nasıl katkı sunabiliriz diye düşünürken bu proje hayata geçti. Dev alışveriş merkezleri ve zincir marketler karşısında büyük zorluklar yaşayan yerel esnafın daha güçlü olabilmesi adına, üyelerimiz ayın bir günü daha önceden belirlediğimiz bir küçük esnafımızdan alışveriş yapıyorlar. Bir şehirde eğer esnaf kazanırsa o zaman şehirde kazanıyor. Yerel esnaf vergisini Mersin'de ödeyip, Mersin'de harcama yaparken, alışveriş merkezlerinin vergileri genellikle genel merkezleri olan İstanbul'da ödeniyor. Bundan sonraki günlerde de yerel esnafımıza destek olmaya çalışacağız" dedi.
Yerel esnafa destek kampanyası kapsamında Yenişehir İlçesi 3. Çevre Yolu üzerindeki bakkal Hasan Kumaş'ı ziyaret eden Mersin GİAD üyeleri, alışverişlerini gün boyunca bu bakkaldan yaptılar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet