Skip Navigation Links

Yıldız Üniversite Gençliğiyle Buluşuyor

Ünlü Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız, 'Kariyer Sohbetleri' ile Türkiye'nin tüm üniversitelerinde gençlerle buluşuyor

Yıldız Üniversite Gençliğiyle Buluşuyor

Eğitim   A+a-

Türk televizyonlarında yayınlanan birçok önemli yapımın altında imzası bulunan, ayrıca son dönemde TRT Okul'da yayınlanan "Kripteks" adlı yarışma programıyla dikkatleri üzerine çeken Yıldız, gençlere yönelik sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyor.
Organizasyon ve prodüksiyon alanlarında Türkiye'nin önemli isimleri arasında yer alan Hasan Yıldız, "Kariyer Sohbetleri" kapsamında Türkiye'deki tüm üniversiteleri ve yurtları gezerek, gençlere seminerler veriyor.
"Gençlerimize umut olabilmek adına ayak izimizi bırakmadığımız kampüs kalmayacak" diyen Ünlü Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız, seminerlerde; özgüven, iş hayatı ve medya konularında gençlere tavsiyelerde bulunuyor.
Bilginin evrendeki en pahalı ürün olduğunu ve kolay elde edilmediğini ifade eden Yıldız, tecrübenin de en az bilgi kadar önemli olduğunu vurguladı. Bilgi eğitim kurumlarında elde edilebilirken, tecrübenin yıllar aldığını ifade eden Yıldız, üniversitelerde verdikleri seminerlerle gençlerin bu alandaki açığını kapatmaya çalıştıklarını söyledi. Yıldız, "Gençler bizim geleceğimiz, gençler için ne yapsak azdır" dedi.
Gençlere bazı tavsiyelerde bulunan Yıldız, "Samimiyetin olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Başarmak için önce kendinize inanın. Her zaman kendinizi sorgulayın ve yarına daha güçlü başlayın. Egodan uzak durun, asla kimseyi küçümsemeyin. Büyük düşünün, büyüdükçe daha mütevazı olun" diye konuştu.
"Başarı inanmakla başlar" diyen Hasan Yıldız, şunları kaydetti:
"Kariyer basamaklarını çıkmak ve yönetebilmek, sorunlarla mücadele sürecinizi yönetmenize bağlıdır. Her şeyinizi kaybetseniz bile tevazu ve samimiyetten ödün vermediğiniz sürece yükseleceksiniz."
Çocukluğundan bu yana daktilo tamirciliği dahil pek çok iş yaptığını ifade eden Hasan Yıldız, özgüvenin başarıya giden yolda anahtar olduğunu belirtti. Yıldız, gençlere şu tavsiyelerde bulundu:
"Başarılı olmak istiyorsanız, daha üniversiteden mezun olmadan kendinize pek çok şey katmalısınız. Eğer özgüveniniz yüksek olursa başaramayacağınız şey yoktur. Sürekli yükselmeyi hedefleyin, ama asla nereden geldiğinizi unutmayın. Hiçbir şeyin sizi değiştirmesine izin vermeyin."
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet