Skip Navigation Links

Pompalı Tüfekli Gasp Kamerada

Adana'da,sigara dağıtım aracının sürücüsünün ayağından vurularak 60 bin liralık sigara ve sürücünün cebindeki paranın gasp edilme anı

Pompalı Tüfekli Gasp Kamerada

Gündem   A+a-

güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi. Olaya tanık olan market sahibi kadın baygınlık geçirdi.
Edinilen bilgiye göre olay, 19 Ekim 2015 tarihinde Onur Mahallesi 45001 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, özel bir şirkete ait sigara dağıtım minibüsü Onur Mahallesi'ne sigara dağıtmak için geldi. Sürücü 45001 Sokak'ta minibüsten inip bir markete sigara vermek istediği sırada yanına gelen 2'si pompalı tüfekli yüzü kapalı 3 kişi önce sürücünün cebindeki paraları istedi. Sürücü cebinde ne kadar para varsa verdi. Daha sonra ise sürücüden anahtarı isteyip minibüsü götürmek istediler ancak sürücü vermek istemeyince zanlılar sürücünün ayağına ateş edip anahtarı alarak minibüs ile kaçtılar.
Bu arada, yaralanan sürücü markete sığındı. Markette bulunan kadın bütün bu anları yaşadığı için şoka girerek bayıldı. Etraftan gelen vatandaşlar ise bir taraftan sürücüye bir taraftan ise kadına yardım etmeye çalıştı. Su ve kolonya verilen kadın bir süre sonra kendine geldi.
Sürücü ise çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu anlar, marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis olaydan sonra yaptığı çalışmada çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Polis sürücüyü yaralayan kişinin uyuşturucu ve hırsızlık suçundan 40'ın üzerinde sabıka kaydı bulunan Şahin B. olduğunu belirledi. Zanlı suçlamaları kabul etmedi ancak sürücü, şüpheliyi sesinden tanıyarak teşhis etti. Şahin B. adliyeye sevk edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet