Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sosyal Market 42 Mahallede İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi işbirliğiyle Doç.Dr. Nazan Savaş ve Hülya Nehir öncülüğünde kurulan sosyal market Samandağ'da yoğun

Sosyal Market 42 Mahallede İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi işbirliğiyle Doç.Dr. Nazan Savaş ve Hülya Nehir öncülüğünde kurulan sosyal market Samandağ'da yoğun ilgi gördü.

Her gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edilen sosyal market çalışmaları halk tarafından takdirle karşılanıyor. Samandağ'da Sosyal Market kısa sürede yardım severlerin ve ihtiyaç sahiplerinin arz ve taleplerine karşılık verdi.

Samandağ Belediyesi Sosyal Market kurucularından Hülya Nehir: "Sosyal market Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi işbirliğiyle açıldı. Sosyal marketimiz kısa bir süredir faaliyette olmasına rağmen bu konuda inanılmaz bir ilgiyle karşılaştık. Bu ilgi bizi mutlu etti ve yaptığımız işin doğruluğunu gösterdi. Bütün mahallelerimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaşıyoruz. Buraya gelen ürünlerin bir kısmı mağazaların satılmayan kullanılmamış ürünleri ve evlerden gelen temiz, ütülenmiş, kullanılabilir ürünlerden oluşuyor. Mefruşat, küçük ve küçük ev aletleri elimize ulaştığında da memnuniyetle alıyoruz. İvedilikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Mağazalara ve hanelere çağrımdır. Mağazaların satamadıkları ya da sizlerin evlerinizde bulunan kullanmadığınız temiz ve kullanılabilir eşyaları sosyal marketimize ulaştırın. Bizlere verdiğiniz eşyaların  doğru yere gittiğinden emin olabilirsiniz. Bu kısacık sürede 42 mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Sosyal marketimize katkı yapan herkese teşekkür ederim.Saygılarımı sunarım.”dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar