Skip Navigation Links

Gazeteciler Tek Yürek!

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı

Gazeteciler Tek Yürek!

Gündem   A+a-

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yetişen, Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ali Cihangir, K. Maraş Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abit Vanlı, HGC Başkan Yardımcısı M. Hanifi Temizyürek, İskenderun Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetimini ziyaret etti.

HGC olarak her zaman yanınızdayız!

İGC yeni yönetimini tebrik eden HGC Başkanı Ahmet Yetişen, “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti bizim her zaman kardeş cemiyetimiz olmuştur. Güç birliği içinde yapacağımız tüm çalışmalarda Hatay Gazeteciler Cemiyeti olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Veysel Başkanımızın da söylediği gibi sorunlarımız aynı. Mesleğimizin ayaklar altına alınması, basın mensubu arkadaşlarımızın haklarının savunulması noktasında yapacağımız tüm çalışmalarda hep birlikte hareket ederek, en iyi noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Gazetecilik mesleğimizin kalitesini arttırmak için hem Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu hem de Akdeniz Gazeteciler Federasyonumuzda bazı çalışmalar yapmaktayız. Yeni hükümetin kurulması ile birlikte bu çalışmalarımızı hükümetimize sunacağız” dedi.

Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve K. Maraş Gazeteciler Cemiyet Başkanı Abit Vanlı’da İGC yeni yönetimini tebrik ederek, İGC Başkanı Veysel Cıncık’a yeni görevinde başarılar diledi.

Artık birlik olma zamanı geldi!

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, “Kongremiz yeni gerçekleşti. Amacımız güç birliği içerisinde mesleğimizin kıstaslarının belirlenmesinde atılacak adımlarda birlikte hareket etmek. Sıkıntılarımız ortak. Çözümlerimizde ortak olmalı. Artık birlik olmanın zamanı gelmiştir. Bizleri ziyarete geldiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet