Skip Navigation Links

Payas’ta Hatsu Öfkesi !!!

Başkan Altan: Hatsu’ya Su Yönetimi Eğitimi Verebilirim !!!

Payas’ta Hatsu Öfkesi !!!Web
TV

Gündem   A+a-

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın belediye binası önünde yapılacağını duyurduğu ve “Su Faturanı Al Gel” şeklinde Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatsu’yu protesto toplantısı Payas sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde yapıldı.

Belediye Başkanı Bekir Altan, toplantının yeri ile ilgili değişikliğin nedenini, yapılacak protesto eyleminde Payas Hatsu binasına saldırı yapılacağı ve camlarının indirileceği yönünde oluşan algı olarak açıkladı.

Oldukça sert bir üslupla yaptığı konuşmasında niyetlerinin kırmak dökmek olmadığını belirten Bekir Altan, Hatsu’nun kötü yönetildiğini ve eğer talep gelirse su politikası yönetimi konusunda Hatsu’ya eğitim vermeye hazır olduğunu söyledi.

Hatsu’nun emekli karı kocaya gönderdiği su faturalarını örnek gösteren Başkan Altan, astronomik su faturalarının vatandaşı isyan etme noktasına getirdiğini belirterek, sade vatandaş dışında Payas Organize Sanayi Bölgesi’ne daha önce gelen 20 bin TL’li faturanın karşılığında bugün 1 Milyon TL su faturası gelmeye başladığına dikkat çekti.

Halkın getirdiği su faturalarını tek tek okuyan Başkan Altan, Hatay’ın büyükşehir belediyesi olmadan önce Payas Belediyesi’nin halka en fazla 20-30 TL gibi düşük rakamlarla su verdiğini hatırlattı.

En temiz ve içilebilir suyun Payas’ta olduğuna dikkat çeken Bekir Altan, su satan firmaların dahi Payas’tan su doldurup İskenderun’da sattıkları dönemleri hatırlattı ve Payas’a getirilen kaynak suyunun bir çok engel aşılarak getirildiğine vurgu yaptı.

Payas’a suyun ilk getirildiği belediye başkanlığının ilk yıllarında yaşadıklarını anlatarak toplantıya başlayan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, hayvan leşlerinin çıkarıldığı su depolarından halka zehirli su içirilen dönemlerden bugünlere gelindiğini söyledi.

Payas’a getirdikleri kaynak suyunun 300 bin nüfusa yetecek şekilde olduğunu anlatan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay’ın Büyükşehir statüsüne kavuşması ve Hatsu’nun suyun idaresini alması sonrası su kesintileriyle birlikte, arızaların giderilmesi noktasında da bir çok sıkıntının baş gösterdiğini söyledi.

Oldukça sert bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Altan, konuşmasının bir çok yerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a meydan okudu ve Payas’a hiçbir hizmet yapılmadan halka gönderilen astronomik su faturalarının vicdani olmadığını ifade etti.

1 Kasım genel seçim sonuçlarının en önemli gösterge olduğunu belirten Başkan Altan, yerel seçimlerde de halkın Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a da benzer bir tepki vereceğinden kuşkusunun olmadığını söyledi.

 

 

Payas’ta Hatsu Öfkesi !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet