Skip Navigation Links

Eğitime Destek Kurslarına Katılan Öğrencilere Kitap

Yüreğir Belediyesi Kültür Evlerinde 6-7-8 sınıflara yönelik olarak her yıl düzenlenen 'Eğitime Destek Kursları' bu yılda başladı

Eğitime Destek Kurslarına Katılan Öğrencilere Kitap

Eğitim   A+a-

10 kültür evinde verilen kurslara katılan bütün öğrencilerin eğitim setleri de Yüreğir Belediyesi tarafından karşılandı.
Fatih Sultan Mehmet Kültür Evinde, öğrencilerin eğitim setlerini dağıtan Başkan Çelikcan, "Her şeyin başı eğitim" dedi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışma yapıldığını belirten Başkan Çelikcan, "Bizlere destek veren Milli Eğitim Camiamıza'da teşekkür ediyorum" dedi.
Kitap dağıtım töreninde bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Kurslara katılan bütün öğrencilerimizin eğitim setleri tarafımızdan karşılanıyor. Amacımız çocuklarımızın güzel okullar kazanmaları ve devletine, milletine, ailelerine faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır" dedi.
"BÜTÜN KURSLAR ÜCRETSİZ"
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın hizmete açtığı Kültür Evleri, Yüreğir halkının hizmetinde olduğunu belirterek, "Bütün Kültür Evimizde meslek edindirme kursu ve hobi kurslarının yanı sıra eğitime destek kursları da veriyoruz. Binlerce öğrencimiz bu kurslardan ücretsiz faydalanıyor. Kültür Evlerimizde öğrencilerimiz hem hayata, hem sınavlara hazırlanıyor. Dershanelerin kapanmasıyla kültür evlerimizin önemi bir kat daha artmış bulunmaktadır. Kültür evlerini hizmete açarken hedef kitlesi kadınlarımız ve çocuklarımızdı. Özellikle Yüreğir'in varoşlarında yaşayan ailelerimize baktığımızda sosyal ve kültürel açıdan Türkiye ortalamasının altında olduğunu gördük. Çocuğu doğuran ve yetiştiren annelerimiz olduğu için ve çocuklarımız da ilk eğitimini annesinden aldığı için ilk önce annelerin eğitilmesi gerektiğini düşündük. Bunun için hizmete açtığımız ve diğer belediyeler örnek olacak Kültür Evlerimizde ilk önceliğimiz eğitim oldu. Buralardan bütün vatandaşlarımız faydalanıyor" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet